Glostrup tandlæge har mange års erfaring som tandlæge. Vi holder os konstant opdateret med de nyeste principper og tiltag inden for vores branche. Dette giver dig som kunde de bedste muligheder for en tandlægebehandling, hvor fagligheden er helt i top. Er du studerende kan få 10 % i rabat og gratis røntgen første gang du besøger os.

ET STENKAST FRA GLOSTRUP CENTERET FINDER DU DIN TANDLÆGE

Vi udfører alle former for tandbehandlinger, og er specialister på et væld af områder, herunder paradentose- og rodbehandling samt behandling med bro og krone. Vi har klare holdninger til vores fag og stor faglig stolthed, som vi praktiserer i det daglige. Vi er en tandlægepraksis kun et stenkast fra Albertslund tager vi os kærligt af dine tandproblemer uanset type. Vi er dog ikke bange for at sige, at vi er særligt stærke på helt bestemte områder af tandplejen.

NÆNSOMME TANDBEHANDLINGER MED NYESTE TEKNOLOGI

Vi har flere års erfaring inden for tandlægebranchen og holder os løbende opdateret omkring de nyeste teknologier og viden i forbindelse med tandpleje og tandkirurgi. Dermed kan du være sikker på, at vores faglighed er i top, og at du får den bedste tandbehandling til den bedst mulige pris.

 

Vores specialområder er:

 

  • Rådgivning omkring større tandbehandlinger
  • Forsømte tandsæt
  • Kroner og broer
  • Rodbehandling
  • Parodontose
  • Almen medicinsk viden

 

Vi har en specialtandlæge tilknyttet klinikken, så du nemt kan få en udvidet behandling, hvis det for eksempel drejer sig om implantatbehandling. Hvis du skal have indsat en krone eller bro, tilbyder vi den bedste teknologi fra danske laboratorier, og du får behandlingen til en stærkt konkurrencedygtig pris. Vores rodbehandlinger følger de mest moderne teknikker inden for nutidens viden om tandbehandlinger, og ofte kan vi redde en sårbar eller truet tand med en omhyggelig rodbehandling, så du slipper for at få implantat i stedet. Vi tilbyder nænsom behandling for parodontose efter moderne principper. Vi tilbyder også tandblegning og kosmetiske tandbehandlinger samt kirurgiske behandlinger.

EN HYGGELIG TANDLÆGEKLINIK VED HOVEDVEJEN I GLOSTRUP

Hos os er patienten altid i absolut fokus, og vi leverer kun den bedste service og tandpleje. Mange mennesker døjer med tandlægeskræk, og derfor sætter vi altid dine behov i centrum og sørger for at skabe et behageligt miljø i klinikken, så du kan føle dig afslappet og i trygge hænder. Vi lægger samtidig stor vægt på smertefri behandlinger og benytter derfor lokalbedøvelse, der følger de nyeste principper inden for smertebehandling og giver mindst mulige gener for patienten.

Vores klinik er en intim og hyggelig tandlægeklinik ved hovedvejen i Glostrup, med en venlig tone og rolig atmosfære. Leder du efter en tandlæge i Glostrup, vil vi glæde os til at byde dig indenfor hos os.

Klinikken er nem at komme til med offentlig transport, og ligger på Hovedvej 85 i Glostrup – lige foran Storcenteret.