Hos os tilbyder vi alle tandbehandlinger – også de kosmetiske. Derfor står vi også gerne til rådighed, hvis du er ked af misfarvede tænder og søger muligheder for tandblegning i Glostrup. En tandblegning kan nemlig gøre meget for dit smil, og dine tænder kan blive adskillige nuancer lysere.

HVORFOR FÅ EN TANDBLEGNING?

Med tiden mister tænderne deres marmorhvide farve, på grund af de fødevarer du indtager. Det kan ikke undgås – heller ikke selvom du er omhyggelig med mundhygiejnen. Hvis du er utilfreds med farven på dine tænder og ønsker at få foretaget en tandblegning lokalt i Glostrup, hjælper vi dig gerne til et smil, du tør vise til omverdenen.

SÅDAN FOREGÅR EN TANDBLEGNING

På vores klinik tager vi et aftryk af dine tænder. Herefter fremstiller vi en specialkonstrueret blegeskinne i dentallaboratoriet. Skinnen er tilpasset til dine tænder og bleger dine tænder effektivt og skånsomt. Skinnen kan tages ud, som det passer dig, og du har derfor selv indflydelse på, hvor effektivt resultatet af din tandblegning skal være.

I forbindelse med behandlingen vil vi instruere dig i korrekt brug af blegeskinnen, så du bedst muligt opnår det ønskede resultat, og så du undgår unødvendigt brug af din blegeskinne. Vi sørger naturligvis for, at du er velinformeret igennem hele behandlingsforløbet, så du er sikret, at dine forventninger imødekommes, når du har brug for en tandblegning i Glostrup.

TANDBLEGNING I TRYGGE RAMMER

Vi er en lille klinik, hvor vi bestræber os på at skabe et roligt og trygt miljø med patienten i centrum. Derudover sætter vi også fagligheden i højsædet, og vi garanterer et professionelt resultat, der ikke skader dine tænder. Derfor er vi også et oplagt valg, hvis du søger en tandlægeklinik, som kan tilbyde kompetent tandblegning i Glostrup.

Du finder os på Hovedvejen 85 i Glostrup – tæt på Glostrup Shoppingcenter, parkeringskælder og Glostrup Station. Vi glæder os til at byde dig indenfor i trygge og professionelle rammer. Vi har mange års erfaring inden for tandlægefaget, og vi er dedikerede tandlæger, som har som mission at bevare dit smukke smil. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig også, hvis du ønsker en tandblegning i Glostrup-området.