KLINIKKEN HAR EN TANDLÆGE OG TO KLINIKASSISTANTER.

Hos Glostrup tandlæge kan du få behandling af Huida, som  er en erfaren tandlæge, som er uddannet fra Tandlægeskolen i Københavns Universitet, juni 2004. Sideløbende med Huidas ansættelse i tandlægepraksis, har hun været ansat som Klinisk Lære og Forskningsassistant på Tandlægeskolen, afdeling for Tand-, Mund-, og Kæbekirurgi. Samt Klinisk Lære på afdeling for Oral Medicin, Klinisk Oral Fysiologi, Oral Patologi og Anatomi. Huida sætter personen i centrum og tilstræber altid en afslappet atmosfære med gensidig tillid i klinikken.

Vi tilbyder akutte tandlæge tider mandag til torsdag.

Huida Udfører alle former for tandbehandlinger, hvor de kliniske interessre strækker sig over de kirurgiske behandlinger, rodbehandlinger samt kroner og broer. Huida læger stor vægt på smertefri behandling efter de nyeste principper med minimum af gener ved lokalbedøvelse.

Specialtandlæge Tom Olsen er tilknyttet klinikken og hjælper til ved svære operationer. Han har sin egen henvisningspraksis i kirurgi og er både tandlæge og læge. Tom Olsen har været ansat som underviser og behandler på kæbekirurgisk afdeling på Københavns Universitet.

 

Måske fordi vi har HOLDNINGER til vores fag.

Måske fordi vi ikke er bange for åbent at sige, at vi er BEDRE TIL NOGLE BESTEMTE områder af tandplejen.

Almen medicinsk baggrund er en vigtig faktor, og vi følger altid med i udviklingen på dette område.

Tandlæge-Huida-Al-Amami

Glostrup tandlæge – Huida Heidi Amin

VORES STÆRKESTE SIDER:

Almen medicinsk viden
Rådgivning og planlægning af store behandlinger
Forsømte tandsæt
Kroner og Broer
Parodontose
Rodbehandlinger – vi kan måske alligevel redde din tand.
Vores tandklinik i Glostrup – læs mere her