SOMMERFERIE

Klinikken holder sommerferie i uge 29, 30, 31 samt mandag d. 8/8.

Vi henviser til Tandlæge Tom Olsen, Kildestrædet 108, 2740 Skovlunde. Tlf. : 44920101, i tilfældet af akut brug for tandlæge. Samt tandlægevagten ved Oslos’ Plads ved behov om aften.

Glostrup tandlæge byder dig velkommen. Vi er et erfarent og professionel tandlæge-team beliggende i det gule hus lige foran Glostrup Storcenter på hovedvejen. Hos vores tandlæge kan du få 10 % i rabat til studerende og pensionister. Naboerne til vores tandlæge er Synoptik på den ene side og New Hairdesign på den anden i stueetagen, og parkering sker lettest i Glostrup Storcenter. Vi er en tandlæge som glæder os til at byde dig indenfor i vores moderne tandklinik!

ROLIGT MILJØ HOS VORES TANDLÆGE

Vores tandlæge er en lille tandklinik med et roligt, trygt miljø, hvor vi giver os tid til at sætte den enkelte person i centrum. Når du kommer hos vores tandlæge, skal du føle dig godt tilpas, især hvis du som så mange andre danskere døjer med tandlægeskræk. Vi tilbyder professionel behandling særligt rettet mod dine ønsker og behov, så du kan gå fra vores klinik med et smil om munden.

Vi mener, at det er vigtigt for dig som patient, at få en professionel og personlig behandling, så du får lyst til at komme igen. Regelmæssige tandlægetjek er nemlig en af de allervigtigste faktorer i at opretholde god mund- og tandhygiejne hele livet.

FAGLIGHEDEN I TOP PÅ VORES TANDKLINIK

Vi har mange års erfaring og holder os løbende opdateret på de nyeste tiltag inden for tandlægebranchen. Dette sikrer dig, at fagligheden er i top i vores tandklinik, og at du får den bedst mulige behandling til den bedst mulige pris.

Vi tilbyder alt inden for moderne tandpleje, lige fra almindelige forebyggende tandtjek til større kosmetiske behandlinger. Vores mission er at bevare dit smukke smil – hele livet, så leder du efter en kompetent og dedikeret tandlæge i Glostrup, glæder vi os til at høre fra dig.